Café

Den selvejende institution Næsbyhallerne søger cafeteriaforpagter.

Som cafeteriaforpagter skal du dels kunne lide at lave god og sund mad, og dels skal du bidrage til et godt socialt liv i cafeteriaet, hvor hallens daglige brugere og gæster kan lide at opholde sig.

Cafeteriaet betjener dagligt hallernes brugere i primært Næsby Idrætsforenings medlemmer (ca. 1.400) fra 16:00 til ca. 22:30 samt i weekender, når der er aktiviteter i hallerne. Hallerne er lukket i hele juli måned.

Cafeteriaet indeholder køkken med alt nødvendigt inventar og maskiner samt service til den daglige drift.

I tilknytning til hallerne er der et klubhus med tilhørerende anretter køkken, der kan benyttes til møde- og festarrangementer med plads til ca. 80 personer.

Der er mulighed for afholdelse af arrangementer i eget regi dens i cafeteria, klubhus og haller, såfremt der ikke er arrangementer i hallerne. Endvidere kan der være mulighed for tilberedning af "mad ud af huset".

 

Kvalifikationer:

  • Relevant faglig uddannelse og erfaring (køkkenfaglighed og hygiejnebevis)
  • Lyst til at arbejde i et sportsmiljø og være samarbejdsvillig 
  • Kundeorienteret og serviceminded 

 

Tiltrædelse efter nærmere aftale. 

Ydeligere oplysninger kan fås ved henvendelse til formand for Næsbyhallerne Keld Nielsen, tlf. +45 51 18 60 18 eller på mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Næsbyhallerne, Maylandsvænget 9, 5270 Odense N

 

 
Hold din fest eller dit erhvervsarrangement i Næsbyhallerne

Læs mere her