Billedresultat for facebook logo Følg os på facebook 

Partnerskab

Næsbyhallerne danner hovedsageligt rammen omkring sportsaktiviteter, men andre tiltag er under udvikling.
Vi vurderer, at det årlige besøgs-flow i øjeblikket er omkring 8.000 personer.

For at kunne forbedre forholdene for brugerne af Næsbyhallerne har vi valgt at indgå partnerskabsaftaler med vore sponsorer.

Et partnerskab betyder primært en eksponering overfor de ca. 8.000 personer i form af skiltning i hallerne, firmalogo på vores hjemmeside, eksponering på vore 2 info-skærme samt omtale overfor lokalområdets ca. 18.000 indbyggere.

Altså er et partnerskab med Næsbyhallerne ikke kun et ønske om at støtte økonomisk – men også et ønske om at støtte med hjertet.


Fordele

Du får adgang til vores forretningsorienterede Erhvervsnetværk.
Et netværk med fokus på at skabe gensidig tillid, nye forretningsforbindelser og flere kunder til partnernes virksomheder samt indbyrdes sparring,- naturligvis under helt uformelle og "Down to earth" former.

Som partner får du synlighed her på vores hjemmeside i form af dit firma-logo med link til din hjemmeside.
Dit logo bliver også synligt i hallerne, hvor du får dit firmaskilt opsat i begge haller, - samt eksponering på vore info-skærme.


Vil du også være partner?

Du kan også blive partner og få adgang til alle fordelene samtidig med, at du støtter det lokale idrætsliv. Du kan vælge at støtte os med produkter, ydelser eller anden form for økonomisk bidrag.

Kontakt Keld Nielsen, der er tovholder for at høre nærmere om mulighederne på Tlf. 51 18 60 18 eller e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 
Hold din fest eller dit erhvervsarrangement i Næsbyhallerne

Læs mere her